Activităţi interesante în tabăra SF & Fantasy ASPHAR de la Rădăşeni

Activităţi interesante în tabăra SF & Fantasy ASPHAR de la Rădăşeni

 

În pofida vremii instabile, tabăra SF & Fantasy ASPHAR continuă la Rădăşeni într-o atmosferă relaxantă, dar în acelaşi timp propice cunoaşterii şi, deopotrivă, auto-cunoaşterii, pentru cei 18 participanţi şi organizatori.

Programul de astăzi a inclus un atelier de body & nail painting coordonat de prof. RALUCA SUCIU, un program de desen creativ după o descriere de ELLEN DATLOW şi chiar un campionat  Ţomanap  de testare a cunoştinţelor, supervizat de profesorii de geografie si istorie MIHAI FETCU şi CRISTIAN COZMA.

După-amiază, editorul  Gazetei SF  GEORGE SAUCIUC ne-a provocat la un atelier de scriere creativă pe tema oului “îmbogăţit” cu tot felul de alămuri şi aşezat la loc de cinste pe jante de maşină. Pentru a alunga timorarea unora dintre noi, oarecum inerentă, invitatul a ţinut să ne spună că aproape oricine poate ajunge un nume dacă scrie, îndrăzneşte, publică şi se promovează. Şi tot el ne-a arătat că scriitorul de SF se întreabă ce ar fi dacă…  apoi îşi imaginează viitorul,  se duce acolo, vede ce este, notează şi le comunică contemporanilor.

 

A notat din tabăra SF & Fantasy  ASPHAR  Rădăşeni ALMA GAVRIL