Punct final la tabăra SF & Fantasy ASPHAR de la Rădăşeni

Punct final la tabăra SF & Fantasy ASPHAR de la Rădăşeni

 

Lecţii interesante, dezbateri cu argumente pro şi contra, dialoguri vii, clipe relaxante, amintiri frumoase, dar şi păreri de rău – toate acestea au făcut parte din prima ediţie a taberei SF & Fantasy ASPHAR.  Ziua de astăzi a fost şi cea mai relaxantă dintre toate, cu îmbrăţişări, schimburi de numere de telefon, laude, regrete, ce mai, un adevărat amalgam de sentimente s-a resimţit prin Rădăşeni.

După o noapte albă animată de documentare şi de filmele  Equilibrium  şi  The adjustment bureau,  dimineaţa rolul principal l-a jucat …cafeaua, la care prof. Mihai Cristian Fetcu ne-a demonstrat, din nou, că este maestru.  Oarecum întremaţi, am trecut la jocurile Mima, Prinţesa şi Mafia ce, evident, au energizat atmosfera.

De acum se ştie că despărţirea oficială are loc la concertul  Remakers  de la  Thales Pub.  Dar nu se face să închei seria de materiale de peste săptămână fără opiniile câtorva dintre participanţi.

Aşadar :

DIANA VĂCĂRIŢA şi ALEXANDRA DIACONIŢA ( la unison ) : “În tabără ne-am simţit foarte bine,  aşteptăm deja urmatoarea ediţie.  Am întâlnit oameni noi, cu care ne-am împrietenit şi de la care am primit sfaturi“.

 

Prof. CRISTIAN COZMA : “Ca o oportunitate,  ne-am dori să cunoaştem mai mulţi autori de SF şi de o mai mare anvergură. Ameninţarea constă în finanţare”.

 

TUDOR ROTĂRIŢA : “A fost incredibil. Minunat. Mai vreau !”

 

Prof. RAMONA DĂNILĂ : “A fost o experienta unicată, o ediţie pilot, care mai are nevoie de multe imbunătăţiri”.

 

Iar subsemnata nu poate decât să fie de acord cu cele spuse mai sus. Ediţia următoare sigur va fi exact aşa cum şi-o doresc învăţăceii, organizatorii şi invitaţii !!!

 

ALMA GAVRIL